Your Message
010203

PSE NA ZGJODHET NE

Shërbimi së pari

PËR NE

Përparim

Hardware Hongwang

PREZANTIMI

Hongwang Hardware & Plastic Manufacturing Co., Ltd. është një prodhues i lartë i përpunimit CNC i specializuar në prodhimin e pjesëve të përpunimit CNC, shërbimet e përpunimit CNC (torturim, shpim, bluarje), stampim, derdhje, shërbime të derdhjes me injeksion. Kompania i përmbahet kontrollit të rreptë të cilësisë dhe ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001:2015 për të siguruar cilësinë e pjesëve të përpunuara me CNC me çmimet më të favorshme. Ne do të vazhdojmë të zbatojmë dispozita të ndryshme në përputhje me standardet ISO për të menaxhuar më mirë shërbimet e bluarjes CNC, tornimit CNC dhe shpimit me CNC.

Mëso më shumë
produkt_bg1

E themeluar në vitin 2008

9

15 vjet eksperience

11+

Më shumë se 18 produkte

12$

Më shumë se 2 miliardë

produkteve

Inovacioni

produkt_bg2
01
01

LAJME

Lajmet tona