Your Message
010203

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Услуга прво

ЗА НАС

Пробив

Хардвер Хонгванг

ВОВЕД

Hongwang Hardware & Plastic Manufacturing Co., Ltd. е висок производител на CNC обработка специјализиран за производство на делови за CNC обработка, услуги за обработка на CNC (вртење, дупчење, глодање), штанцање, леење, услуги за вбризгување. Компанијата се придржува до строга контрола на квалитетот и има положено сертификат за системот за управување со квалитет ISO9001:2015 за да се обезбеди квалитетот на деловите кои се обработуваат со ЦПУ по најповолни цени. Ќе продолжиме да имплементираме различни одредби во согласност со ISO стандардите за подобро управување со CNC глодањето, CNC вртењето и CNC услугите за дупчење.

Научи повеќе
производ_бг1

Основана во 2008 година

9

15 години искуство

11+

Повеќе од 18 производи

12$

Повеќе од 2 милијарди

производи

Иновации

производ_бг2
01
01

ВЕСТИ

Нашите вести